Szolgáltatások

Minőségi beltéri ajtókat kínálunk kis -és nagykereskedelmi ügyfeleink részére – beépítéssel!

Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Legyen szó külső vagy belső munkákról, mi megoldásokat nyújtunk a legkülönbözőbb kihívásokra.

1. ÁRAJÁNLAT-KÉSZÍTÉS

Kérjen előzetes árajánlatot, a katalógusunkban található beltéri ajtóinkra!  Az árajánlat-készítés nem jár kötelezettséggel!

Kiszolgáljuk a lakossági és a céges ügyfeleink igényeit is, árajánlat-készítés 1 napos határidővel!

Megrendelés előtt, javasolt a helyszíni a felmérés az ajtók sajátossága miatt.

Amennyiben felmérés nélkül vásárol nálunk beltéri ajtót, úgy a méret problémákból adódó hibákért nem vállalunk felelőséget!

2. Felmérés

Kiemelt fontosságot kap

  •        a falnyílások precíz, átgondolt beméretezése.

Egy ilyen felmérés nem csak:

  • a szélesség, magasság, falvastagság lemérését jelenti, sokkal inkább az adott falnyílás beépíthetőségének vizsgálatát.

A felmérés során átbeszéljük Önnel a nyitásirányokat, szín választást, a beltéri ajtó típusát. Nézze meg műszaki rajzunkat is, mellyel előre tud gondolkodni a kívánt nyitásirány kiválasztásánál.

A felmérés díja 10 000 Ft +Áfa Budapest területén, mely az általunk történő beépítés esetén a beépítés díjából jóváírásra kerül. Vidéki cím esetében függ a távolságtól.

3. Beépítés

Vállaljuk, a nálunk megvásárolt beltéri ajtóinak beépítését.

Csapatunk tagjai, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A gyártás készre jelentését követően, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot a megvásárolt termékek beépítésére.

Öntől csupán annyit kérünk, hogy a beépítés napjára, legyen kedves az ajtó útjából személyes tárgyait eltenni, hogy a beépítés napján, ne ezzel kezdjen a beépítő.

Igény esetén, a kibontott régi beltéri ajtóinak elszállítását is vállaljuk, hogy Önnek ezzel már ne keljen foglalkoznia. Az elszállítás költségéről érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön.

Megrendelés feltételei:

A helyszíni felmérést követően, elküldjük Önnek a tételes árajánlatunkat emailben, amennyiben mindent megfelelőnek talál kérjük írásban visszaigazolni a megrendelés tényét.

Ezt követően elkészítjük a megrendelési szerződést, a felmérés és az ÁSZF melléklettel, melyet szintén emailben küldünk ki, 3 munkanapon belül aláírva szíveskedjenek megküldeni emailben részünkre. A beltéri ajtók gyártásának megkezdéséhez a szerződésben szereplő bruttó összeg 50%-át, mint gyártási előleget kérjük be ügyfeleinktől. Mikor az aláírt szerződés és a gyártási előleg megérkezett számlánkra, tudjuk a megrendelést elindítani a gyár felé. Ha a gyár megküldi részünkre a gyártási készre jelentést, kérjük be a fennmaradó összegre a díjbekérő számlánkat. Amíg a végszámla nem kerül rendezésre, a megrendelt termékek cégünk tulajdonát képezik!

A beépítés díját, az elvégzett munka után, aznap készpénzben vagy átutalással szükséges rendezni.