Polskone blog

Polskone beltéri ajtó

5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES POL-SKONE FESTETT AJTÓKAT VÁLASZTANI

Stílusos ajtókat keres? Szeretné kiemelni belső terét?  A festett POL-SKONE ajtók, amelyek sokféle kivitelben és színben kaphatók, eredeti kifejezést kölcsönöznek otthonának.

1. Tökéletes szín – szárnyak, amelyek megkülönböztetik a belső teret

A POL-SKONE festett kollekció teret enged a kreatív elrendezésnek. A RAL és NCS színek szinte végtelen palettájának köszönhetően egyedi ajtómintát választhat, hangsúlyozva a teret. Ha lakása visszafogott színekre épül, válasszon időtlen fehér ajtót . 

Polskone beltéri ajtó

A belsőépítészet a nem konvencionális megoldásokra összpontosít, ma egyre többet várunk az elrendezéstől.

 A jól berendezett apartmanok gondosan kiválasztott elemekkel vannak tele. A megfelelően megválasztott famunkák ezt a tendenciát követik, és a dekoráció kulcselemévé válhatnak. A belső tér eleganciáját például a fekete szárnyak hangsúlyozzák . Kifinomult kifejezést kölcsönöznek a szobáknak, és egyúttal egyedi, érzéki légkört vezetnek be. A festett POL-SKONE kollekció kiváló minőségű design, tökéletes egyedi helyiségekhez. Ajtók közvetlenül a belsőépítészeti katalógusból könnyen elérhetőek.

2. Kifinomult modellek – színes és kiegészítők

Függetlenül attól, hogy milyen stílusban rendezték be lakásának helyét, a festett ajtók otthona díszítésévé válnak. A festett kollekció lehetővé teszi a színek kombinálását a kiegészítők színválasztékával is. A stílusos részletek eredményeként egyedi ajtót kap . Az egyedi famunkák minden bizonnyal növelik a lakás presztízsét.

3. Stílusos kivitel 

A Painted POL-SKONE-nak 11 kollekciója van, több mint 70 szárnyterv , ilyen széles paletta minden bizonnyal megkönnyíti a megfelelő változatok különböző helyiségekhez való illesztését. Alumínium díszcsíkokban, marásban és üvegezésben gazdag modellek segítenek. A skandináv és a New York-i stílusú lakásokat hangsúlyozzák például a NORTE és a VERTIGO vonalak. Például a CLASSIC vagy a FIORD pótolhatatlan lesz a klasszikus enteriőrökben. A minimalista terveket kiegészítik például az ESTATO, a SUBLIME vagy a CAMBIO.

4. Kiváló minőségű

A belső ácsmunka évek óta befektetés, ezért érdemes a legértékesebb termékeket választani. A POL-SKONE festett ajtók stílusos és elegáns kivitelűek, előnyük a kiváló minőségű anyagok és a faoszlopon alapuló szilárd szerkezet . A festett kollekciókat ökológiai akrilfestékek borítják. 

Erkado beltéri ajtó

5. Alkalmazott rendszerek 

A POL-SKONE festett termékek előnyei, a rendszerek széles választéka. Ez lehetővé teszi, hogy megfelelő funkciókat biztosítson otthonának egyes szobáihoz. Festett ajtólapok állnak rendelkezésre soros rendszerekben: visszacsatolt és nem visszacsatolt, valamint csúszó rendszerek: falba történő beépítéshez, Movi és Premium. A CAMBIO, a SIMPLE, a SUBLIME és a TIARY gyűjteményekhez ezen felül a REVES rendszert fogjuk használni. A CAMBIO vonal tervezési jellegét a HARMONY POL-SKONE rendszer speciális felépítése adja, ez azt eredményezi, hogy elrejti a helyiségek közötti átjárást és optikailag megnöveli a belső teret.

Polskone beltéri ajtó